Wednesday, June 27, 2012

Tonton Bicara Hati Episod 1-26 Full Episod (TAMAT)

Tonton Drama Bicara Hati

Bicara Hati mengisahkan Tengku Syahran dan Zahlia bertemu dalam satu kemalangan kecil yang tidak disengajakan. Ketika itu, Tengku Syahran sedang buntu memikirkan cadangan emaknya ingin menjodohkan dia dengan Linda, seorang wanita yang tidak pernah dicintai.

Seminggu mengenali Zahlia, Tengku Syahran menyatakan hasratnya untuk memperisterikan Zahlia untuk mengelak dirinya dikahwinkan dengan Linda. Zahlia terkejut dengan permintaan Tengku Syahran. Tengku Syahran tidak dikenali dan tidak mungkin Zahlia boleh jatuh dengan pemuda itu. Zahlia serba salah untuk menerima lamaran itu. Pelbagai cara dilakukan oleh Tengku Syahran untuk memenagi hati Zahlia. Akhirnya Zahlia kau tetapi dengan syarat, iaitu hak – hak peribadi Zahlia tidak akan diganggu.

Setelah diijabkabul, Tengku Syahran mula berubah. Egonya terlalu tinggi dan dia tidak mengikut perjajian yang telah ditetapkan. Zahlia rasa tertipu. Tengku Syahran telah mengingkari. Kini timbul pelbagi konflik dalam rumah tangganya. Benarkah hakikat bahawa perkahwinan yang berdasarkan kontrak tidak dapat mengundang rasa cinta, kasih, sayang dan kerinduan?


Episod 26 - 26 Jun | CLICK HERE (Akhir)
Episod 25 - 19 Jun | CLICK HERE!
Episod 24 - 12 Jun | CLICK HERE!
Episod 23 - 07 Jun | CLICK HERE!
Episod 22 - 29 Mei | CLICK HERE!
Episod 21 - 22 Mei | CLICK HERE!
Episod 20 - 15 Mei | CLICK HERE!
Episod 19 - 08 Mei | CLICK HERE!
Episod 18 - 01 Mei | CLICK HERE!
Episod 17 - 24 Apr | CLICK HERE!
Episod 16 - 17 Apr | CLICK HERE!
Episod 15 - 10 Apr | CLICK HERE!
Episod 14 - 03 Apr | CLICK HERE!
Episod 13 - 27 Mac | CLICK HERE! password : bicarahati
Episod 12 - 20 Mac | CLICK HERE!
Episod 11 - 13 Mac | CLICK HERE!
Episod 10 - 06 Mac | CLICK HERE!
Episod 09 - 28 Feb | CLICK HERE!
Episod 08 - 21 Feb | CLICK HERE!
Episod 07 - 14 Feb | CLICK HERE!
Episod 06 - 07 Feb | CLICK HERE!
Episod 05 - 31 Jan | CLICK HERE!
Episod 04 - 24 Jan | CLICK HERE!
Episod 03 - 17 Jan | CLICK HERE!
Episod 02 - 10 Jan | CLICK HERE!
Episod 01 - 03 Jan | CLICK HERE!


Tonton Drama Melayu Tv Online With Full Video, Download Film, Watch Movies And Drama. Entertainment For All!

131 comments

Masih menunggu episod 13.... Hee tak sabar nie nak tengok

wah..bestnyeee ade gak yg sudi upload kat sini. Thanks

terbaik bro..thank so much..x sabar nk tngok episode strusnya

kenapa saye tak bole tgk eh? bila bukak dia blank.. tak der video.. cume ade title dramatvonline jek?

hope sgt2 dpat tengok episode sterunya mrHaz.jgn lupa dwload

@norano prob.. selalu2 la singgah sini ya.. hehe

sy bukak kenapa keluar banyak link says.com?

@Nayang Ahmaditu auto link masuk dalam sistem kami.. kalau keluar, ignore or deleted je lepas tu..

kenapa xkuar ape2 pn..bkk je page kosong..xde video pn..

@myheart_saypakai browser apa ek? cer try pakai browser lain or cer refresh page tu.. ada videonya..

sy gune google chrome je..clik link tu pastu die kuar putih je..xde video pn.

@myheart_sayada videonya.. kami baru je check,, now pun ramai je yg tgh online.. try firefox plak..

kne ade ape eik blh tgk??kne download ape2 ke?or blh tgk trus.

masih sama..huhu...kuar ni je.. page blank..warna putih..http://adf.ly/6e6KD

@myheart_saylaaa.. klik "CLICK HERE" tu, dekat belah kanan tu, tgk ada 5, 4, 3, 2 1 seconds.. tunggu sampai habis, lepas tu klik skip ad..

boleh.. nanti kami masukkan download link..

episod kali ni menarik dgn srt perjanjian tu lg mantab jadinya, x sbr utk episod strsnya.

apasal x leh d/load yek episod 13..huhuhu

boleh je download dkt download link tu..

dear abang admin, dah try banyak kali tapi tak dapat jugak. keluar blank page kaler putih, takde pun 5 4 3 2 1 seconds tu. nak nanges ah camni :'(

klik click here, tunggu 5 saat, sebelah kanan atas ada 5,4,3,2,1 and tekan skip ad..

Elo..saya tak blh tgk episod 13..click link,terus pegi http://says.com..
Blh sesiapa tolong saya?terima kasih..

ignorekan link says.com tu.. deleted pun xpe.. klik link yg ada 5,4,3,2,1 seconds n skip ad..

nape tak leh download ni.... rasa nak nangis dah ni

apa bezanya episod 1-3 part 1 dan part 2? saya download dua2. part 1 boleh tengok tapi part 2 tak boleh...Kenapa?

TQ ADMIN.... SY DH TGK EP. 13 BH..... INGATKAN DH X DPT NK CONT' TGK BH.... ANYWAY TQVM 4 UR WORK HARD TUK KITORG SUMER...... GOOD JOB....

takleh download pun huhu

tgh download episod 13...thanks admin...i love you!!!!!

episod 14 pliszzz.....=)

Episod bicara akan terus ada disini atau akan delete?

Episod bicara hati akan terus ada disini atau akan delete?mas wahida

nasib baik ada yg tlong upload.....
tk dpat nk tgok kt rumah.....
thankz ya!

episod 14?? nak tengok online punya. malas nak download. heeee

hari 2 x leh tgok...hari ni dh blh tgok dh...ni tgh download episod 14....
tq sbb upload....

dh blh dh tgok....tq sbb upload.....

lepas skip ad tu dia direct ker dramatvnline tp suddenly dia re-direct semula ke page iklan lain yg ntah pape...camner eh? sy guna firefox and currently kat oerseas.. sedeh tak dpt tonton..bukan utk drama ni yg lain pun jd mcmni juga...haih...

the best episode..thank mrhaz :)thank so much

tqvm admin 4 ur goog job..... dh dpt tgk ep 14... tp teruk gak nk buka sbb asyik g page tah memana tah... at last yeeeeeeee dpt gak tgk...... tq tq tq

bukak page ntah ape2? episod berape tu?

Thank you :) Sy dkt Australia dpt juga tgk, terima kasih! Can't wait for ep 15

sedih...sy masih xdpt tonton..buffering y lama giler....xbergerak2 pn...,cmne admin?
:,(

yeke? kalau camtu, cer refresh balik.. lepas tu play n kalau dah boleh tgk kasi pause dulu sampai habis buffering..

tq admin....... great job... dpt dh tgk ep 15..... hope dpt tgk lg ep yg seterusnya..........

Admin, nape Sy xbleh tgk EP 15 ekk.. da refresh 3 kali tp page blank.. Tlg!!!!!

boleh.. tunggu player tu habis loading dulu.. sampai keluar.. mesti ada.. ramai dah pun yg dah habis tgk.. mula2 akan keluar putih je, tp lepas tu ada je videonya.. tggu player tu habis loading dulu.. bwk bersabar sat.. hehe

Xde la bro.. Still xbleh main.. Awk gune player ape ekk.. It's require flash ke? Cz Sy tgk tru iPad..

sorry, ada problem dgn player.. kalau dah ok kami akan updated dekat chatbox.. selalu2 la masuk chatbox ya..

now player prob boss.. tgh fixed now.. dah ok akan diupdated dekat chatbox belah kanan atas tu nanti.. mmg player tu kena ada flash player..

tk dapat tgok episode 15 pun....
hurm...
mls nk tnggu ulangan at astro.....

kenape sy xleh tgok episod 15...sy bukak tp blank je just tjuk je kuar

nape tak dapat tengok episod 15 ? haih . sedihnye . :(

admin...cmne nk tgk epi 13...xde password

aikk.. takkan la tak nampak passwordnya.. adess

This comment has been removed by the author.

Admin,kesemua episod bicara akan disimpan atau delete?

akab disimpan.. xde deleted.. hehe kalau kena deleted tu maknanya kena claimed la tu..

nak request drama ASMARA musim pertama boleh tak?lakonan shahz jaszle dgn faezah elai.hope dapat.. :)

petang sikit kot.. x pun malam nnt baru updated..

alaaaaaaaaaaaaaaa...nape xleh tengok ep 17???huukhukhuk!!
technical dificulties error...please help...

admin... ep 18 (1 mei 2012) bila leh upload yer???????

26??
dh merapu jauh sgt cite nihh...ade lg 6 ep...lyn jerrla.....

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/syafieza

PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat lanjut layari:
http://www.jobdirumah.com/syafieza

sume 26 ep eh en. haz .. alor . episod akhir x dpt tgok .. cuti sem da .. T.T

alaa.. xpe.. nnt dah balik boleh tgk balik.. heheeh

ada.. dlm proses.. waahhh, ni peminat setia BH ni.. hehe

Tks Admin kerana upload.bukan peminat drama ni tapi minat habis kat pelakon kacak sharnaaz ahmad.minat sungguh kat dia

admin..npe ble klik link tu dy jd cmni?http://adf.ly/blocked.html

Mr Admin,selain sharnaaz punya bakat berlakon,suka tengok muka dia yg cute.pls continue uploading drama.

Kalau boleh update me drama2 lakonan sharnaaz?

admin,banyak link xboleh tgk sebab dah kene block.

akan difixkan balik semua link esok.. sabar..

mr admin, episod 14 da kne block...pls fix kan...
thanks....

nnt akan dibetulkan semua video BH ni k..


EmoticonEmoticon